Benodigdheden

 

Dit jaar hebben we een kleine webapplicatie gemaakt waarop alles staat wat je moet meedoen op kamp. Zeker dit jaar zijn er wat dingen veranderd. Je kan een item aanvinken als het in je valies zit of je het in huis hebt, je zelf dingen toevoegen en je kan het lijstje printen! Als je je browser sluit en weer opent, dan onthoudt hij alles wat je aangevinkt hebt en wat je toegevoegd hebt! Hopelijk wordt het vaak gebruikt en is het vooral handig. 😁

Het valieslijstje voor 2020 kan je op de volgende link vinden:
https://www.jeugdkaratekamp.be/valieslijstje-2020/

Benodigdheden

Wij raden aan waardevolle zaken thuis te laten. Onze kampleiding kan niet verantwoordelijk gesteld worden van diefstal en/of verlies van kostbare voorwerpen.

Om heimwee te vermijden, laten wij voor de B- en C- groep geen GSM’s toe! Bij aanvang van het kamp zullen wij genoodzaakt zijn deze GSM’s terug mee te geven aan de ouders of ze aan ons te laten overhandigen. Op het einde van het kamp zullen deze GSM’s uiteraard terug overhandigd worden. Bij de A-groep laten wij het wel toe. Toch raden we ook hier aan om de GSM’s thuis te laten, om volledig in de kampsfeer te geraken!

Vegetariërs en/of personen die wegens religie geen varkensvlees eten worden gevraagd zelf een vleesvervangend product mee te brengen en deze te overhandigen bij de registratie. De begeleiding zal dit telkens klaarmaken voor het kind. Aardappelen en groenten zijn aanwezig. Er staat elke avond wel een varkensbereiding op het menu (in spaghetti, gehakt etc). Gelieve hier dus rekening mee te houden!

1 comment for “Benodigdheden

Comments are closed.