Elk probleem heeft een oplossing

Betreft: alle problemen die zich voorgedaan hebben met de inschrijvingen. De server kon jullie enthousiasme niet aan, en legde de volledige site plat.

Eerst en vooral: Wij zitten heel verveeld met de situatie. Sorry voor alle ongemakken die jullie deze morgen ervaren hebben. ๐Ÿ™
We geven een kort woordje uitleg:

De problemen blijken net iets verder te zitten dan een overladen server. Wij hebben daarom besloten om de inschrijvingen stop te zetten.

Andere (tussentijdse) oplossingen werden bewust niet aangeboden, net omdat er geen enkele inschrijving doorkwam.
Bijgevolg staat iedereen met het nieuwe inschrijvingsmoment terug op dezelfde voet! ๐Ÿ˜€ Iedereen maakt evenveel kans om zijn plekje in ons fel gegeerde kamp te veroveren. ๐Ÿ˜€
(Doorgestuurde gegevens van kinderen tellen dus NIET als inschrijving!)

De problemen zijn tot nu toe nog niet opgelost, waardoor wij ook nog geen moment van heropening kunnen vastleggen.
Wat we jullie wel kunnen verzekeren, is dat de datum en het uur van inschrijving terug ruim voldoende op voorhand gekend zal zijn!

Wij geraken ondertussen terug op de site, dus ook viaย hier worden jullie op de hoogte gehouden ( Voor de trouwe volgers van beide media: de informatie op de site en facebook zullen hetzelfde zijn ๐Ÿ˜‰ ).

Nogmaals een dikke sorry voor het ongemak.
We zijn er stiekem wel fier op dat jullie enthousiasme onze site lam kan leggen (al hadden we dat liever niet gehad :p ).

Met meer vragen kan je altijd een bericht sturen naar onze facebook-pagina, het contactformulier van onze site invullen of gewoon rechtstreeks naar [email protected] sturen. We zullen je sowieso van een antwoordje voorzien.

Tot de volgende update!